Ο Παναθηναϊκός σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι του πέταξε βαθμούς, αποτυγχάνοντας αυτή τη φορά να φύγει με το τρίποντο από την Κερκυρα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League.

Oι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με τέρμα του Καρέλη, ωστόσο οι Φαιακες ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχο πέναλτι του Κόντου (61′).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μία μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το ματς για την Κέρκυρα: στο 7ο λεπτό ο Μαρκόφσκι βρέθηκε προ κενής εστίας μετά την ασταθή απόκρουση του Στιλ, ωστόσο πλάσαρε άουτ!

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πλησίασαν και πάλι κοντά στο γκολ στο 17ο λεπτό με τον Χαβίτο, ενώ ένα λεπτό μετά ο Καϊκούτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Στιλ, αλλά ο τελευταίος έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.

Κόντρα στη ροή του ματς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με τον πιο ορεξάτο παίκτη τους μέχρι τότε, τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος πήρε τη βαθιά μπαλιά από τον Ατζαγκούν και με δεξί σουτ στην περιοχή «έγραψε» το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και στο 61′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κόντος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μπούρμπο με το Βοσκάκη να δείχνει αμέσως την «ασβεστένια βούλα».

Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα και με αυτό τον τρόπο έκανε το 1-1, που δεν άλλαξε στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη.

Κίτρινες: Ντιόγκο – Νίνης, Ατζαγκούν, Μπούρμπος

Kέρκυρα (Μ.Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο (66΄ Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος (79΄ Φάμπιο), Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι (46΄ Ζορμπάς)

Παναθηναϊκός (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Ζέκα, Ατζαγκούν (71΄ Ντίνας), Καρέλης (80΄ Μπερίσα), Νίνης, Μπούρμπος, Πράνιτς (57΄ Μέντες)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης