Παλικαρίσια νίκη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος πέτυχε η Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Φαίακες με τέρμα του Γκαζαριάν στο 17ο λεπτό, πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικύνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
 
ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και δεν άργησε να το πληρώσει, καθώς η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα το σύστημα των ξαφνικών αντεπιθέσεων και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό ο Γκαζαριάν απέφυγε έξοχα τον Μαλεζά κι εν συνεχεία με ωραίο σουτ νίκησε τον Ράφαελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους και η Κέρκυρα έδειχνε να ελέγχει πλήρως την εξέλιξη του αγώνα.

Σε μια ακόμη, μάλιστα, αντεπίθεση λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, καθώς στο 34′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από φαλτσαριστό σουτ του Λεάλ, ο Ράφαελ κατάφερε να διώξει με τα ακροδάχτυλα, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν βρήκε διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε ν’ αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Για μια ακόμη φορά ήταν νωθρή, είχε πάντα μια φλύαρη υπεροχή, που όμως δεν δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα της Κέρκυρας, η οποία με σωστές αντιδράσεις έδιψχνε τους κινδύνους έγκαιρα.

Στο 83′ ο Παναιτωλικός έχασε την μοναδική, ουσιαστικά, καλή του ευκαιρία, αλλά το σουτ του Φωτάκη απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης

Kίτρινες: Φωτάκης, Γοδόι και Σκαραμοτσίνο

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο, Άλβες (72′ Θεοδωρίδης), Κάπελ (64′ Μορένο), Μαλεζάς, Γοδόι, Μαρτίνες, Σκαραμοτσίνο, Μύγας (46′ Ρουσκουγιέδα), Ετζεγκέλε, Φωτάκης.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ναγιάρ (84′ Καρντόσο), Γκαζαριάν (90’+ Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Λεάλ (58′ Χαβίτο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης