Σαν… σίφουνας πέρασε την Κυριακή ο Ολυμπιακός από το νησί των Φαιάκων. Η ομάδα του Μίτσελ, λίγες ημέρες μετά τη συντριβή στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, «ξέσπασε» στην Κέρκυρα, επικρατώντας με 4-0 του ΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Φουστέρ στο 19′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 50′ οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με το πέναλτι του Ντομίνγκες. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ελαμπντελαουί αύξησε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 85′ ο Τσόρι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ «υπέγραψε» την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του (2η σε 5 παιχνίδια) των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να βαφτεί εκ νέου «κόκκινη» η κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τον Μπενίτες, αντί του Μήτρογλου, να κάνει εξαιρετικό ματς, οι Πειραιώτες μπήκαν στο γήπεδο με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και με σκοπό να «καθαρίσουν» γρήγορα την υπόθεση νίκη. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την εξαιρετική ενέργεια του Μπενίτες και την ασίστ που έδωσε στο 19΄ ο Νταβίντ Φουστέρ «άνοιξε λογαριασμό» στο φετινό πρωτάθλημα με πλασέ (1-0).

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄ με το πέναλτι, που είδε μόνο ο διαιτητής Δημητρόπουλος και κανείς άλλος, του Τσόρι Ντομίνγκες (4ο γκολ), ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Ελαμπντελαουΐ με δυνατό σουτ μετά την ασίστ του Φορτούνη «έγραψε» το 3-0.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 76΄, με τον Ρομπέρτο να νικάει στο τετ-α-τετ τον Μπόρχα. Το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε στο 85΄ ο Τσόρι Ντομίνγκες με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια.

Κίτρινες: Ανδρεόπουλος

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Ρόχας, Γκόμες, Καρντόσο (67΄ Ομπράντοβιτς), Μαρκόφσκι (67΄ Γεωργακόπουλος), Κόντος, Ανδρεόπουλος, Χαβίτο (74΄ Μπόρχα)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία (63΄ Σιόβας), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι (46΄ Τσόρι Ντομίνγκες), Ντοσεβί (46΄ Φορτούνης), Φουστέρ, Μπενίτες

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τρία 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3/12) ο Ολυμπιακός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης