Τι κι αν αγωνιζόταν για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νίκου Καλτσά στο 52ο λεπτό;

Η Καλλονή κατάφερε να επικρατήσει την Κυριακή με 1-0 σκορ της Κέρκυρας στη Μυτιλήνη και διατήρησε απόρθητο το φρούριο της, φτάνοντας στην τέταρτη της νίκη σε επτά αγώνες στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To γκολ που έκρινε το ματς και έγειρε την πλάστιγγα του ματς υπέρ των γηπεδούχων το πέτυχε ο ο Αντέγιο στο 66΄.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Καλλονή είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε και προσπάθησε με το… καλημέρα να πάρει τα ηνία του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 8o λεπτό του αγώνα ο Χουάνμα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έξυσε το τέρμα του Σέτκους.

Στο 17′ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χουάνμα, που σέντραρε στο Ναβάρο, η Καλλονή προσπάθησε να γράψει το 1-0, αλλά το σουτ που εκτέλεσε ο τελευταίος με το αριστερό δεν βρήκε στόχο.

Στο 41′ οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Καλλονή είδε τον Καλτσά να εγκαταλείπει το παιχνίδι στο 52′, μετά από δυνατό του μαρκάρισμα στον Γκόμες που έφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η Καλλονή, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες, δεν κλείστηκε πίσω, βγήκε μπροστά και στο 66′ άνοιξε το σκορ όταν ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Αντέγιο με κεφαλιά έγραψε το 1-0, που ήταν και τελικό σκορ.

Κίτρινες: Χουάνμα – Καρντόσο, Γκόμες

Κόκκινες: 52′ Καλτσάς (2η κίτρινη)

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (81΄ Πιπίνης), Ναβάρο (89΄ Τσαμπούρης), Μανούσος (82΄ Μπαρέρα), Χουάνμα.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ (79΄ Ανδρεόπουλος), Κόντος (67΄ Ομπράντοβιτς), Βενέτης, Καρντόσο (70΄ Ρόχας), Καϊκούτ, Γκόμες, Χαβίτο, Ζορμπάς, Ντιόγκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης