Με γκολ του Ιγκόρ Φελίπε Βιντάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο μέρος και πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές για τις αντίπαλες εστίες.

Στο 15’ ο Ντουαλά βγήκε απέναντι από τον Περιστερίδη, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο και δεν προκάλεσε πρόβλημα στον κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντιόγκο δεν βρήκε στόχο, στο 24′ σουτ επιχείρησε και ο Ζορμπάς, ενώ στο 43’ ο Ντιμιτρόφσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Για τον ΠΑΣ το σουτ του Κοζορώνη σταμάτησε στον Αραμπατζή.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους περιελάμβανε δύο επεμβάσεις του Περιστερίδη σε προσπάθειες των Σιόντη και Τουράμ. Η ροή του αγώνα έδειχνε πως το 0-0 δύσκολα θα αλλάξει, όμως ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο να αποδράσει. Ο Βιντάλ με ένα όμορφο μακρινό αριστερό σουτ, αιφνιδίασε τον Αραμπατζή και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 85′ ο Γιάκος λίγο έλειψε να σκοράρει δεύτερη φορά για λογαριασμό του ΠΑΣ, όμως η προσπάθειά του κατέληξε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Ζάιρο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Η Κέρκυρα προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει με τον Τουράμ στο 89′, ενώ άστοχο ήταν και το φάουλ του Επστάιν στις καθυστερήσεις.

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 80′ Βιντάλ

Κίτρινες κάρτες:
Γκομές – Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας

Κόκκινες κάρτες:


Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84′ Κόντος), Ζορμπάς (76′ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γκομές, Ντουαλά (65′ Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης (73′ Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Ζάιρο (90′ Κούτρης), Κόντε, Μαμπουλού (52′ Βιντάλ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης