Στο πένθος είναι βυθισμένη η ποδοσφαιρική ομάδα της Κέρκυρας, καθώς θρηνεί τον χαμό του 19χρονου παίκτη της, Ανδρέα Νίκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, το βράδυ της Κυριακής.

Οι Φαίακες με ανακοίνωση τους αποχαιρέτησαν τον άτυχο παίκτη της Κ-20 του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… βιάστηκε να φύγει για την ομάδα τ’ ουρανού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Yπάρχουν στιγμές που τα λόγια χάνουν την αξία τους και η πένα αρνείται πεισματικά να τρέξει στο χαρτί. Στιγμές απόλυτης οδύνης και θλίψης απέραντης, όπως αυτή που βιώνει η οικογένεια της ομάδα μας και ο κερκυραϊκός αθλητισμός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Τότε, που επιβεβαιώθηκε ιατρικά το θλιβερό μαντάτο για τον ξαφνικό, πρώιμο «φευγιό» του 19χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Ανδρέα Νίκα, σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή των Αλυκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαρύ το πένθος για όλους, σπαραγμός και πόνος, πρωτίστως, όμως, για τους συγγενείς, την οικογένεια του παλικαριού. Σύσσωμη η κοινωνία της ομάδος μας, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, συντετριμμένοι συλλυπούνται. Δηλώνοντας την αυτονόητη στήριξη, τη συμπαράστασή τους, έστω και γι’ αυτό το λίγο, το ελάχιστο που μπορεί να απαλύνει τον πόνο της τραγικής απώλειας.

Η κηδεία του Ανδρέα, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (16/9, 17.00) στον Άγιο Σπυρίδωνα Κοτσέλα. Με -σύσσωμα- παρόντες διοίκηση, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και στελέχη. Για το στερνό «αντίο», στο καλύτερο παιδί, που βιάστηκε να φύγει για την ομάδα τ’ ουρανού».

Διαβάστε επίσης:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 19:46

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης