Την αισοοδοξία του ότι η Κέρκυρα θα εμφανισθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο πιο δυνατή απ΄το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, εμφανίσθηκε ο Τάσος Βενέτης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (σ.σ. kerkyrafc.gr), αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει παραμείνει το 70-80% των παιδιών από το περσινό ρόστερ. Αυτό, μαζί με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν, μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα εμφανιστούμε ιδιαίτερα δυνατοί τη νέα χρονιά. Στην ομάδα υπάρχει το ίδιο κλίμα με πέρσι: όλοι, μία οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό θα κοιτάξουμε να το διαφυλάξουμε, γιατί είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα, ώστε να λειτουργήσει σωστά. Να “δέσουμε” μέσα, αλλά κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο –παίκτες, προπονητές, όλοι. Ήρθε ένας νέος, καταξιωμένος προπονητής, που, όπως όλοι, έτσι κι αυτός, έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτήν.

Κι εκτιμώ ότι μέρα με τη μέρα, η δουλειά που κάνουμε βγαίνει όλο και περισσότερο. Ενώ πέρσι η ομάδα σώθηκε άνετα εκεί που πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο, στους αγωνιστικούς χώρους και κανονικά έπρεπε αυτή τη στιγμή, ψυχολογικά να είμαστε άνετοι, όλη αυτή η ιστορία είναι φυσικό να μας έχει επηρεάσει κάπως. Ανθρώπινο είναι.

Έχουμε, ωστόσο, εμπιστοσύνη στη διοίκηση, αλλά και τα αρμόδια όργανα και περιμένουμε την απόφαση, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε δίχως να έχουμε στο ελάχιστο στο μυαλό μας κάτι άλλο, πέρα απ’ την προετοιμασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης