Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να κρατήσει την Κηφισιά στη Super League δήλωσε ο νέος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Ντέιβιντ Νίλσεν.

Ο 47χρονος Δανός πρώην τεχνικός της Άαρχους, μίλησε στο TV2 Sport της Δανίας, χαρακτηρίζοντας μεγάλη πρόκληση την «αποστολή» που ανέλαβε, ενώ τόνισε πως δεν θα τον σταματήσει τίποτα στην προσπάθειά του να πετύχει την παραμονή της Κηφισιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα. Αυτή η δουλειά είναι ακριβώς ότι ευχόμουν για το προπονητικό μέλλον μου. Τώρα πήρα αυτή την ευκαιρία και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ επειδή είναι πολύ διαφορετική», τόνισε αρχικά ο Ντέιβιντ Νίλσεν συμπληρώνοντας:

«Συμφώνησα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό. Για μένα είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να υπάρχει λεπτομερές πλάνο για το προπονητικό κέντρο.

Επέλεξα ελληνικό προπονητικό επιτελείο, γιατί είναι εξόχως σημαντικό να μην επηρεαστούμε από τις διαφορές που υπάρχουν στην κουλτούρα μας. Πρέπει γρήγορα να δείξουμε την ταυτότητα μας και είναι καλύτερο να συμβεί αυτό έχοντας Έλληνες γύρω μου. Θα είναι έξι συναρπαστικοί μήνες για μένα. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα μια πρόκληση στην Τουρκία ή την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης