Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Νούνιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 21’ με τον Αλμέιδα.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν ΑΕΛ χρειαζόταν το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η δε Ξάνθη ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και κατάφερε να «ανοίξει το σκορ» στο 8ο λεπτό, όταν ο Φατιόν έπιασε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε, αλλά ο Νούνιτς πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά της, η Ξάνθη ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 21΄, όταν ο Μπαριέντος εκτέλεσε φάουλ και ο Αλμέιδα με γυριστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Κρίστινσον για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του α΄ μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και στο 59΄ «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όταν ο Νούνιτς βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Ξάνθης. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν τις προσπάθειες να «παραβιάσουν» την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν ήταν ουσιαστικοί στην εκτέλεση κι έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΛ – Ξάνθη 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 8′ Νούνιτς (ΑΕΛ), 21′ Αλμέιδα (Ξάνθη)

Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Γκόλιας, Φατιόν – Αλμέιδα, Σαρπόνγκ, Ντε Αμορίμ, Κοβάσεβιτς

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόβσκι (54′ Ζίβκοβιτς), Σικάβκα (46′ Σεσέροβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83′ Νούσιος), Ντέλετιτς, Νούνιτς. 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Λισγάρας, Μπαριέντος (76′ Σιλά), Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Σαρπόνγκ (57′ Ντε Αμορίμ), Ντουρίτσκοβιτς, Φάκκης (64′ Μελιόπουλος).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης