Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΟΦΗ στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς του οποίου το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο πολύ δυνατός αέρας. Χωρίς νικητή (1-1) έληξε και ο αγώνας του 4ου ομίλου, ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Εργοτέλη.

Ο δυνατός αέρας στα Πηγάδια ήταν ο… πρωταγωνιστής της «λευκής» ισοπαλίας της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, για τον 6ο όμιλο, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Υπήρξε μάλιστα φάση στο α΄ ημίχρονο, όπου βολέ του Ζίβκοβιτς κατέληξε σε κόρνερ! Οι Κρήτες είχαν μεγάλη φάση στο 38΄ με την προβολή του Αραβίδη που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Φλίσκας, ενώ σε… ανάποδη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 55΄, ο Αραβίδης έδιωξε προ της γραμμής την κεφαλιά του Φλίσκα. Οι «ακρίτες», με τον άνεμο να τους ευνοεί στο β΄ ημίχρονο, πίεσαν στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι ο Ράσταβατς «επιστράτευσε» και τον Γέντρισεκ.

Ξάνθη:
Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θυμιάνης, Κίκε (65΄ Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75΄ Γέντρισεκ), Μελιόπουλος (58΄ Κοβάσεβιτς).

ΟΦΗ:
Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84΄ Πλατέλλας), Αραβίδης (70΄ Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62΄ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στα Σπάτα Αήττητος και Εργοτέλης, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 42΄ με τον Καπνίδη, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Ιατρούδη, αλλά οι γηπεδούχοι (νεοφώτιστοι στη Football League) ισοφάρισαν στο 80΄ με σέντρα-σουτ του Γροντή, που ευνοήθηκε από τον αέρα.

Αήττητος Σπάτων:
Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60΄ Χατζηιωαννίδης), Ηρακλής, Κασνέτση (67΄ Σπυρόπουλος), Ματσούκας (84΄ Σταματάκης), Γροντής, Μαρουκάκης.

Εργοτέλης:
Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73΄ Κοζορώνης), Ιατρούδης, Καπνίδης (85΄ Ροβίθης), Έφορντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης