Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει μερικές εβδομάδες για να αναδειχθεί επίσημα πρωταθλητής Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» και παρέμεινε αήττητος μετά από 26 αγωνιστικές στη Super League. Τα γκολ πέτυχαν οι Ολιβέιρα (33’) και Ενρίκε (68’), ενώ η Ξάνθη μείωσε στο 85’ με τον Αλμέιδα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην Ξάνθη σαν να έπαιζε στην Τούμπα, καθώς οι φίλοι του είχαν κατακλύσει το γήπεδο και απείλησε πρώτος στο 12ο λεπτό, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα με το τέρμα του Ζίβκοβιτς χωρίς να βρεθεί κάποιος να σουτάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 32’ ο Σφιντέρσκι εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Ντίρεσταμ, αλλά νικήθηκε βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς. Τελικά το 1-0 ήρθε στο 33’. Ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζίβκοβιτς, για το 0-1!

Η Ξάνθη προσπάθησε να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Αλμέιδα στο 36’, όμως ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε!

Ο Σφιντέρσκι στο 52’ απώλεσε την δεύτερη προσωπική του ευκαιρία, ενώ το 2-0 ήρθε στο 68΄. Ο Άκπομ τροφοδότησε τον Ενρίκε που σούταρε και σκόραρε. Η Ξάνθη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85’ με τον Αλμέιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2 (ΕΡΤ 1)

Γκολ: 33′ Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ), 68′ Ενρίκε (ΠΑΟΚ), 85′ Αλμέιδα (Ξάνθη)

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Αλμέιδα, Ντε Αμορίμ, Κασάδο – Ολιβέιρα

Κόκκινες κάρτες:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (64′ Κάστρο), Γέντρισεκ, Συλλά, Μελιόπουλος (72′ Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78′ Σαρπόνγκ). 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (86′ Μίσιτς), Ζαμπά (63′ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σφιντέρσκι (67′ Άκπομ). 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης