Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης. Η αναμέτρηση ολοκλήρωσε την πέμπτη αγωνιστική της Super League και οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ξάνθη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 τελικές προσπάθειες, έναντι τεσσάρων του Αστέρα, χωρίς όμως να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές της να βρουν στόχο.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 36’ όταν ο Τριάδης πήρε την μπάλα στην περιοχή, όμως δε βρήκε στόχο. Από την άλλη, οι Αρκάδες στάθηκαν άτυχοι, αφού από το 21′ έκαναν δύο αλλαγές, λόγω τραυματισμών των Ιγκόρ και Ιγκλέσιας.

Στο 56′ ο Μπρίτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης από απόσταση αναπνοής, δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο Αστέρας απείλησε με τη σειρά του με δύο σουτ των Τσιλιανίδη (62′) και Γιαννούλη (70′), τα οποία δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στο… στείρο 0-0.

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Τσουκαλάς, Μουνάφο, Πασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:


Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίfκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης (54′ Ρότσε), Λουσέρο (62′ Ορφανίδης), Μπρίτο, Γέντριτσεκ (74′ Κάστρο).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ (15′ Κώτσιρας), Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (21′ Μαντίντα), Καλτσάς, Ισνάλντο (59′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης