Τέθηκαν στη κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Πέμπτης, της Ξάνθης με τη Σταντάρ Λιέγης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (21:30) στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena” μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Σταντάρ Λιέγης.

Εκτός από τα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια και του περιπτερου της Κεντρικής Πλατείας, εισιτήρια θα διατίθενται και από το καφενείο Παναγιώτη Άψυχου που βρίσκεται απέναντι από το Διοικητήριο αλλά και από τα γραφεία των Xanthifans, στην οδό Χατζησταύρου 14».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των δύο τεχνικών, ενώ θα ακολουθήσει και προπόνηση των Βέλγων στο γήπεδο του συλλόγου.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Σταντάρ Λιέγης θα δοθεί την Τετάρτη στις 18:00 και 18:30 αντίστοιχα, στην αίθουσα τύπου του “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena”.

Η ομάδα του Βελγίου θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στις 19:00. Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA, οι δημοσιογράφοι μπορούν να παραμείνουν για 15 λεπτά στην προπόνηση και μετά να αποχωρήσουν. Η ξανθιώτικη ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδό της, την Τρίτη στις 19:00».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης