Ξάνθη: Χωρίς Μπαριέντος και Καμαρά στον Βόλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 14:13
Ξάνθη: Χωρίς Μπαριέντος και Καμαρά στον Βόλο

Η επόμενη μέρα του αγώνα κυπέλλου περιλάμβανε πρωινές ασκήσεις σε δύο γκρουπ για την Ξάνθη, αλλά και πολύ προβληματισμό για τηn ήττα της θρακικής ομάδας, που την φέρνει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση για την προοπτική της στην συνέχεια της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου σε θέματα τακτικής, με την ξανθιώτικη ομάδα να εστιάζει στο παιχνίδι του Σαββάτου (11/1, 17:15) που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον Βόλο εκτός έδρας.

Στην αναμέτρηση αυτή ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων λόγω καρτών Ζεάν Μπαριέντος και Κασά Καμαρά (4 κίτρινες). Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής με τον Άρη εκτός έδρας ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, όπως και ο Χρήστος Λισγάρας από την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 14:18