ΠΑΕ Ξάνθη: «Δεν δίκασαν, στηρίχτηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 17:01
ΠΑΕ Ξάνθη: «Δεν δίκασαν, στηρίχτηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση»

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να διατηρήσει το -12 που της είχε επιβληθεί για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και τη μετοχική της σύνθεση, τοποθετήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη η ΠΑΕ Ξάνθη.

Η θρακιώτικη ΠΑΕ κάνει λόγο για μια απόφαση που λήφθηκε από έναν μηχανισμό του ελληνικού κράτους, δεν ελέγχθηκε από τα δικαστικά όργανα, αλλά θεωρήθηκε-περιέργως όπως υποστηρίζουν-δεσμευτική.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ξάνθη:

1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 17:19