Με γκολ του Νίκου Καρέλη στο 67ο λεπτό και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πράνιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Ξάνθης, στο παιχνίδι το οποίο άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν πιο δραστήρια και απείλησε για πρώτη φορά με τον Κλέιτον να μην μπορεί να ολοκληρώσει σωστά τη φάση. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε φάσεις και χαρακτηριστικό ήταν ότι η μοναδική φορά που οι «πράσινοι» πλησίασαν στο τέρμα του Κυριακίδη ήταν στο 41’ με την κεφαλιά του Πέτριτς.

Η Ξάνθη είχε ακόμα μία φάση στο 57’ με σουτ του Κλέιτον, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του. Στο 59’ ο Νάνο απείλησε με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 60’ ο Πράνιτς με σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη.

Το σκορ άνοιξε στο 67’, όταν ο Καρέλης με καταπληκτικό τελείωμα από τα πλάγια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κυριακίδη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός διεύρυνε το σκορ σε 2-0 με τον Πράνιτς που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 67′ Καρέλης, 90’+5′ πεν. Πράνιτς

Κίτρινες κάρτες:
Ζέκα – Μπαξεβανίδης, Ράνος

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός:
Στιλ, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Νάνο, Λαγός, Μπούι (46′ Πράνιτς), Ατζαγκούν (68′ Νίνης), Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς (77′ Δώνης).

Ξάνθη:
Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσι, Γούτας, Λισγάρας (52′ Καρυπίδης), Ομπόντο (80′ Βασιλακάκης), Παπαστεριανός, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο (73′ Τριάδης), Ράνος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης