Ο Χρήστος Πανόπουλος τοποθετήθηκε για την υπόθεση που ταλανίζει την Ξάνθη αναφορικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας. Ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ξάνθης μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο στην Ξάνθη και στην Θράκη. Όσα κακά και καλά έχω κάνει έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Επειδή όμως οποιοσδήποτε στην ζωή μπορεί να γίνει απατεώνας το μόνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή για όσα αντιμετωπίζουμε στην Ξάνθη, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Στην ζωή υπάρχουν για μένα ο θεός και η δικαιοσύνη και σε αυτά πιστεύω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Εμείς εδώ στην Ξάνθη και στην Θράκη δεν θα πάμε ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε βουλευτές ούτε σε δημάρχους αν και το δικαιούμασταν.

Δεν θα κλείσουμε δρόμους ούτε εκκλησίες ούτε θα κάνουμε επανάσταση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι! Όταν τελειώσουν όλα, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά και κάποιοι τίποτε. Σας ευχαριστώ και εύχομαι από ψυχής μια καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Για το παιχνίδι είπε: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, είδα μια ομάδα που έκανε την χειρότερη εμφάνιση των 30 τελευταίων ετών, ούτε σε ερασιτεχνικό δεν παίζουν έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης