Ζίβκοβιτς: «Koιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 14:33
Ζίβκοβιτς: «Koιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
Σε κλίμα ευφορίας έγινε σήμερα το μεσημέρι, και πριν την τελευταία προπόνηση της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η βράβευση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που αναδείχθηκε MVP της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το βραβείο του το παρέδωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ξανθιώτικης ομάδας, Γιουράι Μπούτσεκ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Σέρβο τερματοφύλακα για τις επιδόσεις του και παράλληλα του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και έξοδο στην Ευρώπη με την ξανθιώτικη ομάδα.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο βραβείο που κερδίζει στην Ελλάδα, τόνισε πως αυτό τον γεμίζει με υπευθυνότητα για να συνεχίσει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε προπονήσεις και επίσημες αναμετρήσεις. Επίσης, στάθηκε στο σύνολο που διαθέτει η ξανθιώτικη ομάδα και στην ομοιογένειά της, λέγοντας πως από την συνολική δουλειά των ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει κάποιος παίκτης "ήρωας" σε ένα παιχνίδι. Αναφορικά με τους στόχους της Ξάνθης, ο τερματοφύλακας τόνισε: «Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι ο στόχος μας. Δεν χάνουμε τον προσανατολισμό μας, το πηγαίνουμε σιγά-σιγά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Άμεσος στόχος μας είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά ακολουθεί ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 14:41