Μετά την οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη στον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Μπιλ Πάπας (Βασίλη Παπαδημητρίου), ο απερχόμενος πλέον ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος, σε επίσημη δήλωσή του θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας, επισημαίνοντας πως ο ακριτικός σύλλογος θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής του.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητοί μου Ξανθιώτες. Τη μισή μου ζωή την πέρασα έχοντας δίπλα μου ένα αναπόσπαστο και μοναδικό κομμάτι που λεγόταν Ξάνθη. Στη διαδρομή αυτή έκανα σωστά και λάθη. Μπορεί τα λάθη να ήταν και περισσότερα. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και η ιστορία.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου όλους εσάς που ήμασταν μαζί όλα αυτά τα 30 χρόνια και ακόμα περισσότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει τώρα για την ομάδα, για την Ξάνθη, για την ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Βασίλης Παπαδημητρίου, θα οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλύτερες μέρες, ακόμα καλύτερες και από τις καλές που είχαμε ζήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτόν προσωπικά, στον άμεσο συνεργάτη του Τάσο Γιαμουρίδη και στο team των ανθρώπων που τους πλαισιώνουν, εύχομαι ολόψυχα να ‘χουν δύναμη και επιτυχίες. Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης