Παίκτης της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Έλμαρ Μπιάρνασον, καθώς ο σύλλογος της Super League ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ισλανδού κεντρικού χαφ.

Ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, σε περίπτωση παραμονής στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας, που ήταν προσωπική επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου, δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τους Φθιώτες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας και θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να ανεβεί θέσεις στη βαθμολογία. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!».

Στη σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρεται:

«Μέλος της οικογένειας της Λαμίας είναι από σήμερα ο κεντρικός μέσος, Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο 33χρονος (4/3/1987) Ισλανδός ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της Τουρκίας με την Ακχίσαρσπορ, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Έχει ακόμη αγωνιστεί σε Γκαζιαντέπ και Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), την Άαρχους (Δανία), την Γκέτεμποργκ (Σουηδία), τη Ράντερς (Δανία), τη Λιν (Νορβηγία), την U20 της Σέλτικ και την U19 της Ρέικιαβικ (Ισλανδία).

»Επίσης έχει 41 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

»Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης