Διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Βελλίδη και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του συλλόγου της Φθιώτιδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση, μετά την απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, να τον θέσει εκτός ομάδας, λόγω της απόδοσής του στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της εν λόγω αναμέτρησης, απέστειλε μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, εξώδικο στην ΠΑΕ Λαμία και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, στο οποίο κατηγορεί τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου ότι τον απείλησε να του στείλει «φουσκωτούς», αν δεν συναινούσε στην άμεση λύση του συμβολαίου του.

Ο Βελλίδης, ο οποίος υποστηρίζει επιπλέον ότι από τον Ιούλιο που υπέγραψε συμβόλαιο, έχει λάβει μόλις 462 ευρώ, αναφέρεται ακόμη σε συνέντευξη που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, στην οποία θεωρεί ότι άφησε σαφή υπονοούμενα για χρηματισμό του, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι της Τούμπας.

Με το εξώδικο, ο Βελλίδης αξιώνει από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να προβεί σε προσωπική δήλωση αποκατάστασης του ονόματος και της υπόληψης του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση προαναγγέλει ότι θα στραφεί εναντίον του, τόσο στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, αλλά και στα ποινικά δικαστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης