Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε η Λαμία, μετά τη νίκη της στα Τρίκαλα με 1-0 σκορ επί της ομώνυμης ομάδας.

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Ρόμανιτς στο 51ο λεπτό. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (15/1, 15:00), στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στο παγωμένο χορτάρι του θεσσαλικού σταδίου με τη σιγουριά της ανώτερης ομάδας, είχαν μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με τον Βασιλόγιαννη στο 20΄ (ανάποδο ψαλίδι άουτ), αλλά η μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα ανήκε στα Τρίκαλα: στο 42΄ ο Τσίπρας βρήκε τον Ριζογιάννη στην περιοχή, εκείνος σούταρε διαγώνια κι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καχριμάν.

Νωρίς στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Λαμία άνοιξε το σκορ, όταν στο 51΄ ο Μπαχανάκ από την αριστερή πλευρά έκανε το γύρισμα στον Ρόμανιτς που είχε αντικαταστήσει τον Ανάκογλου στο 46΄, εκείνος σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Οικονομόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα των Τρικάλων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το σουτ του Ντόση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Καχριμάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Kίτρινες: Πέλκας, Λώττας, Οικονομόπουλος – Ανάκογλου, Τζανετόπουλος, Σάλιακας

Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74΄ Πελάεθ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67΄ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78΄ Παπαγεωργίου).

Λαμία: Καχριμάν, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης (63΄ Δημούτσος), Σκόνδρας, Σάλιακας (83΄ Βλαχομήτρος), Βασιλόγιαννης, Ανάκογλου (46΄ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης