Τη δεύτερη «χειμερινή» μεταγραφή της, μετά το Βραζιλιάνο Μιγκέλ Μπιανκόνι (ελεύθερος από τον Πλατανιά) ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Λαμία, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (16/1) ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό, αριστερό εξτρέμ, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν σε ανοικτή γραμμή εδώ και μέρες με έναν άλλο Αργεντινό, τον 25χρονο Μπρίαν Γκόμες, όμως η υπόθεσή του δεν προχώρησε κι αυτομάτως η διοίκηση του συλλόγου της Φθιώτιδας ενεργοποίησε την εναλλακτική της στο πρόσωπο του Βιγιάλμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος (γεννηθείς στις 29 Νοεμβρίου 1994) μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα (20/1) για να υπογράψει στη Λαμία και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Την εφετινή σεζόν είχε 6 συμμετοχές με τη Σεντράλ Κόρδοβα (ομάδα πρώτης κατηγορίας Αργεντινής), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Σαρμιέντο.

Τη σεζόν 2015-16, ο Βιγιάλμπα είχε περάσει ξανά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζοντας στον Πανιώνιο (26 συμμετοχές, 2 γκολ, 2 ασίστ) ως δανεικός από τη Βέλες Σάρσφιλντ, στην οποία ανήκε από ο 2012 μέχρι το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης