Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο η Λαμία και η ΑΕΛ, καθώς έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο μεταξύ τους παιχνίδι, για την 23η αγωνιστική της Super League, που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Γρηγορίου παρέμεινε μέσα στο στόχο της για είσοδο στην εξάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν και αυτοί πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία να διατηρεί την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να απειλεί την ΑΕΛ που προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία μέσω των αντεπιθέσεων.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία να είναι πιο επικίνδυνη, να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως και οι «βυσσινί». Τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο και για τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μπιανκόνι, Μπεχαράνο, – Ζίζιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Γκαζάλ

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (81΄ Βασιλόγιαννης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τιρόνε (79΄ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66′ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (81΄ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Σίλβα (62. Τόρζε).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης