Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Λαμίας σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League και με 26 βαθμούς «έπιασε» τον Άρη στην έκτη θέση. Τα γκολ για την ομάδα του Αγρινίου σημείωσαν οι Γουίλιαν (25’) και Μπαΐροβιτς (71’).  

Ο Παναιτωλικός είχε μεγαλύτερη διάθεση στο πρώτο ημίχρονο και οι προσπάθειες των παικτών του επιβραβεύθηκαν στο 25ο λεπτό, όταν ο Γουίλιαν έγινε αποδέκτης της μπάλας, ύστερα από προσπάθεια για κοντρόλ με το στήθος του Μπαΐροβιτς που βγήκε… ασίστ και από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα του Μελίσσα. Στο 40΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι για χέρι του Μιχάι, σε προσπάθειά του να απομακρύνει, αλλά ο διαιτητής Γρατσάνης το θεώρησε ακούσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε καλύτερα στο β΄ ημίχρονο, με τον Μπουλούλη να υποχρεώνει τον Κυριακίδη σε δύσκολη επέμβαση στο 50΄. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, «σφράγισαν» οριστικά το παιχνίδι στο 71΄, όταν ο Γουίλιαν έβγαλε τον Μπαΐροβιτς στην περιοχή, κι εκείνος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 2-0.  Η Λαμία είχε κάποιες προσπάθειες, όπως ένα μόλις άστοχο σουτ του Πίτι στο 81΄, αλλά δεν βρήκε το γκολ που θα την ξανάβαζε στον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – Παναιτωλικός 0-2 (ΕΡΤ)

Γκολ: 25′ Γουίλιαν, 71′ Μπαΐροβιτς

Λαμία – Παναιτωλικός 0-1 (25′ Γουίλιαν)

Λαμία – Παναιτωλικός 0-2 (71′ Μπαΐροβιτς)

 

Κίτρινες κάρτες: Βάντερσον – Τσοκάνης, Μπαΐροβιτς, Ντίας, Γουίλιαν

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία (Μάκης Χαβός): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος (60′ Πίτι), Χουάν Τομάς (83′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης (70′ Επστάιν). 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62′ Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (74′ Mαλής), Γκούγκα (82′ Αμαράλ). 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης