Η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Βόλου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Το γκολ που χάρισε τους βαθμούς στους γηπεδούχους σημείωσε ο Τουράμ στο 80’.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 16’ με τον Δημούτσο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τουράμ προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Σκόνδρα πάνω στον Γέντρισεκ ωστόσο ο Τσαμούρης, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, δεν καταλόγισε την ποινή. Στο 39’ ο Τουράμ μετά από γύρισμα του Ρόμανιτς δεν θα μπορέσει να σκοράρει, ενώ ο Βόλος πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχε την πιο καλή ευκαιρία για γκολ. Ο Τσοκάνης με κεφαλιά ανάγκασε τον Θεοδωρόπουλο σε δύσκολη επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος δύο κεφαλιές του Καραμάνου και ακόμα μία από τον Μπεχαράνο δεν κατέληξαν στα δίχτυα, ενώ στο 71’ απείλησε για τη Λαμία και ο Ρόμανιτς.

Το ματς κρίθηκε τελικά στο 80’. Ο Τιρόνε έβγαλε την ασίστ στον Τουράμ και αυτός αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με έξοχο δεξί πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Λαμία – Βόλος 1-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 80′ Τουράμ

 

 

Κίτρινες κάρτες: Βασιλόγιαννης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Θεοδωρόπουλος – Τσοκάνης, Μουνίθ

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (79′ Σάλιακας), Τουράμ, Ρόμανιτς (89′ Βύντρα), Καραμάνος (61′ Τιρόνε).

Βόλος:  Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης (81′ Μάντζης), Ζοάο Ραφαέλ (69′ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Γέντρισεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης