Κάτοικος Φθιώτιδας θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Άρη, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λαμία, η οποία την Πέμπτη ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο μέσο, Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Ανάκογλου ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Πανσερραϊκό το 2008, παραμένοντας για πέντε χρόνια στην ομάδα των Σερρών, με 89 συμμετοχές και 5 γκολ. Παράλληλα, αγωνίστηκε με τις ελληνικές εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων, όπου σε δεκατρείς αγώνες πέτυχε πέντε γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2012-13 υπέγραψε στην ΑΕΚ, όπου έμεινε μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου 2015-16 και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Βέροια, όπου παρέμεινε για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-16, αγωνιζόμενος σε δέκα αγώνες και σκοράροντας δύο φορές.

Τον Αύγουστο του 2016 αποκτήθηκε από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, για δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δημήτρης Ανάκογλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ να πραγματοποιηθούν τόσο οι στόχοι της ομάδας όσο και οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης