Ο Αλέξης Κούγιας, μετά τον αγώνα της Λάρισας με τον Πλατανιά και τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου με τον Γιώργο Παράσχο, έδωσε συνέχεια μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Αλέξη Κούγια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω βαρεθεί να ακούω όλους όσοι οι κασέτες της ΕΥΠ έχουν αποκαλύψει για τις παράνομες πράξεις τους, καθώς και ομάδες σαν τον Πλατανιά, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Αστέρα Τρίπολης, τη Βέροια, τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο, την Καλλονή, τον Λεβαδειακό και την Ηλιούπολη, να βγάζουν ανακοινώσεις για μένα, αναφέροντας πως μικραίνω την ιστορία των ομάδων που ήμουν ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

»Εκείνο που δεν λένε όλοι αυτοί, είναι ότι τις ομάδες που ανέλαβα διαλυμένες και σε μικρότερες κατηγορίες, τις διέλυσαν και τις έφεραν εκεί που ήταν αυτοί οι ίδιοι που μιλάνε έπειτα σε βάρος μου.

»Λυπάμαι πολύ που χρόνια τους χαλάω τη συνταγή και δεν ξεχνώ τις βρομιές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι κασέτες που ο Σαρρής ως πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Κουρίδης ως νομικός της σύμβουλος βάζουν τον Αμπάρκιολη και τον Κάμπαξη διαιτητές για να ανεβάσουν τον Πλατανιά από την Β’ Εθνική στη Super League, στα play off του 2012, έχουν ακουστεί πλέον απ’ όλη την Ελλάδα και μεγαλώνουν οπωσδήποτε την ιστορία τόσο του ίδιου του Πλατανιά όσο φυσικά και του μεγαλομετόχου του κ. Μαθιουλάκη.

»Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια… Εγώ, δυστυχώς, δεν ξεχνώ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης