Δύο βαθμούς άφησε την Κυριακή στο «AEL FC ARENA» η ΑΕΚ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την ΑΕΛ, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στο παιχνίδι στη Λάρισα, που διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει στη θεσσαλική πόλη.
Μάλιστα ο «δικέφαλος» λίγο έλειψε να χάσει και τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, ωστόσο ο Μπαργκάν, ο οποίος μάλιστα είχε δοκάρι στο 34′, απέτυχε να σκοράρει από κοντά (ο Οικονόμου έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή).


OI KAΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα και… μηδαμινό θέαμα περιελάμβανε το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων περιορίστηκαν στην εξουδετέρωση των αντιπάλων τους, ωστόσο και να ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο αυτό θα ήταν αδύνατο να συμβεί στον κάκιστο αγωνιστικό χρόνο του «AEL FC ARENA».
Οι δύο γκολκίπερ είχαν ρόλο θεατών σε εκείνο το διάστημα, με τον Μπάρκα πάντως να «καρδιοχτυπά» για πρώτη φορά στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπαργκάν έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι της «κιτρινόμαυρης» εστίας, πριν καταλήξει άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΚ «απάντησε» στις ευκαιρίες. Έπειτα από γύρισμα του Μπακάκη από τα δεξιά, ο Κρίστινσον έδιωξε και η μπάλα στρώθηκε στον Μπογέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στην επανάληψη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε αποφασισμένη να ελέγξει το ματς και να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Μάλιστα στο 50ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Οικονόμου για τον Πόνσε, ο τελευταίος σούταρε από κοντά, αλλά οι αμυντικοί των «βυσσινί» έδιωξαν σε κόρνερ.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά της ΑΕΛ να πλησιάσει στο γκολ, όταν ο Μπαργκάν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στα επόμενα λεπτά η ΑΕΚ πήρε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δυσκολευόταν να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Κρίστινσον.

Το παιχνίδι έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με τον Κενάν Μπαργκάν να γίνεται «μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους, καθώς στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.
Με τον Μπάρκα να είναι εξουδετερωμένος ο παίκτης της ΑΕΛ έπιασε ένα χλιαρό σουτ, ωστόσο ο Οικονόμου έδιωξε την μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας του, σώζoντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Κίτρινες: Ακόστα, – Χουλτ, Οικονόμου, Γιαννιώτα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72′ Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης (68′ Γκάλο), Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56′ Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (79′ Γιακουμάκης), Πόνσε.


 
 
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης