ΑΕΛ: Νέα ανακοίνωση με αιχμές κατά του διαιτητή Ευαγγέλου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 22:07
ΑΕΛ: Νέα ανακοίνωση με αιχμές κατά του διαιτητή Ευαγγέλου

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ακολούθησε ακόμη μία λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ισόπαλου αγώνα των «βυσσινί» με τον ΠΑΟΚ (1-1), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Στην ανακοίνωσή της, οι άνθρωποι της ΑΕΛ στρέφονται κατά του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου όχι μόνο για τη φάση στην οποία καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και για άλλες φάσεις στις οποίες οι Θεσσαλοί θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από το VAR και, αφού προηγουμένως ο Crespo και ο Sznaucner, μπροστά στα μάτια του τέταρτου διαιτητή Τσαγκαράκη, κρατούσαν από το λαιμό τον Μπέρτο, για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ανενόχλητοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δημιουργήσουν τη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στείλει στον κ. Κλάτεμπεργκ το video του αγώνα και συγκεκριμένα όλες τις φάσεις που ο Ευαγγέλου άφηνε ατιμώρητους σε κάθε στημένη φάση επιθετικά φάουλ, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα, όπου οι Ευαγγέλου και Τσαγκαράκης άφησαν τους Crespo και Sznaucner να κρατάνε εκτός γηπέδου τον Μπέρτο και έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε αυτήν τη φάση με έντεκα παίκτες έναντι δέκα και, μάλιστα, ο παίκτης που κρατιόταν εκτός του γηπέδου ήταν ο Μπέρτος που κάλυπτε τον χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Swiderski και ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε το ανύπαρκτο πέναλτι.

Μας έχει κάνει αληθινή εντύπωση στη Λάρισα και έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλη την πόλη ότι η Nova και οι σχολιαστές της ούτε έδειξαν ξανά ποτέ τη φάση, γεγονός πρωτοφανές για φάση που καθορίζει το αποτέλεσμα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 22:08