Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου μεσοεπιθετικού, Γκάμπριελ Τόρζε.

Ο 30χρονος εξτρέμ, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σίβασπορ, υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καριέρα του, ο Τόρζε έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό (Ουντινέζε) και το ισπανικό (Εσπανιόλ, Γρανάδα), ενώ έχει παίξει ακόμη σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του και της Τουρκίας.

Έχει χριστεί 55 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας (11 γκολ), με την οποία συμμετείχε στα τελικά του EURO 2016.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για ενάμιση χρόνο του διεθνούς Ρουμάνου μεσοεπιθετικού (55 φορές – 11 γκολ) Gabriel Torje.

O διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής σήμερα υπεβλήθη σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και βρέθηκε σε αρίστη κατάσταση.

Κατόπιν αυτού τέθηκε στην διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου για τον αγώνα με την Λαμία.

Οι προηγούμενες ομάδες του ποδοσφαιριστή μας ήταν οι Udinese, Espanyol, Granada, Akhmat Grozny, Konyaspor, Karabukspor, Sivasspor».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης