Ανανέωσαν για τρία χρόνια με τη Λάρισα οι Φατιόν και Γκόλιας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 18:10
Ανανέωσαν για τρία χρόνια με τη Λάρισα οι Φατιόν και Γκόλιας
Mε τη φανέλα της Λάρισας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Άντονι Φατιόν και Νίκος Γκόλιας, καθώς η ΑΕΛ γνωστοποίησε σήμερα (28/12) ότι οι δύο παίκτες υπέγραψαν νέα συμβόλαια, τριετούς διάρκειας με τη θεσσαλική ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί» έχει ως εξής:

«Για άλλα 3 χρόνια υπέγραψαν νέα συμβόλαια στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο αρχηγός της ομάδας Antoni Fatjon και ο αμυντικός με τις περισσότερες συμμετοχές από τότε που η ΑΕΛ είναι στην Super League Νίκος Γκόλιας. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν στην πρόταση του κ. Αλέξη Κούγια μέσα σε 5 λεπτά. Το ραντεβού με τον Milos Deletic δεν έγινε (έχουν συμφωνηθεί τα πάντα), λόγω καθυστέρησης της άφιξης του από την Σερβία, αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων του κ. Αλέξη Κούγια στην Αθήνα. Το οριστικό ραντεβού θα γίνει την Δευτέρα».

Με δηλώσεις τους του στην ιστοσελίδα της ομάδας, οι δύο παίκτες τόνισαν:

Γκόλιας:
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι φέτος και τα επόμενα χρόνια να πάμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει».

Φατιόν: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, 18:19