Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Γρηγορίου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 15:21
Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ ο Γρηγορίου

Με γραπτή δήλωσή του, ο τέως τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, θέλησε να ευχαριστήσει τους πρώην πλέον παίκτες του στη θεσσαλική ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής δεν ξέχασε κανέναν, ενώ για τον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξη Κούγια, επισήμανε: «Αποτελεί την εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ αγαπώντας παθολογικά την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Η σχέση μας θα παραμείνει αναλλοίωτη».

Στο τέλος, ο Μιχάλης Γρηγορίου ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον διάδοχό του, Γιάννη Τάτση, ο οποίος θα παρουσιαστεί επισήμως από την ΠΑΕ ΑΕΛ στις 17:00 (24/11), σε συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχαιρέτησε την ΑΕΛ με τα εξής λόγια:

«Μια πολύ όμορφη περίοδος της έως τώρα προπονητικής σταδιοδρομίας με την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ έφτασε στο τέλος της. Μετά από 16 μήνες αδιάκοπης δουλειάς και κρίνοντας από την άριστη σχέση που δημιουργήθηκε με τον κύριο Κούγια, την αγάπη των φιλάθλων και την εξαιρετική σχέση όλων όσων εργάζονται στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα (βάσει τίτλων) της χώρας μας, θεωρώ ότι τα καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών τους.

»Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου (πολλοί εκ των οποίων είναι νεαροί με παρόν και γεμάτο ελπίδα μέλλον).

»Τον Κώστα Μαντζιώκα που ήταν συνεχώς δίπλα μας, τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη, τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τους μασέρ Τάσο και Γιώργο, τον φροντιστή Κώστα Τσαρέα, τον προπονητή της under Μίλτο Τζιάκα, τους κυρίους Τάσο Χριστακόπουλο, Σωτήρη Μάρκου για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν σε καθημερινή βάση, τους Κωταρέλα, Λαζάρου, τον κύριο Ζήση Ντελόπουλο και τον κύριο Δημήτρη Αβραμούλη.

»Τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ, τους παλαίμαχους που χάρη σε αυτούς έγινε μεγάλη η ΑΕΛ!!!

»Σίγουρα θα έχω ξεχάσει κάποιους από τους οποίους ζητώ συγνώμη. Για το τέλος άφησα τον κύριο Κούγια, ο οποίος αποτελεί την εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΛ αγαπώντας παθολογικά την ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Η σχέση μας θα παραμείνει αναλλοίωτη και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το μέγεθος της εμπιστοσύνης και εκτίμησης στο πρόσωπό μου σαν προπονητή και σαν άνθρωπο που με ενδιαφέρει εξίσου.

»Εύχομαι στην ΑΕΛ να συνεχίσει την σταθερά ανοδική πορεία της.

»ΥΓ. Καλή επιτυχία στον συνάδελφο Γιάννη Τάτση!».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 15:29