Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Πολ Ουρτάδο. Τον ποδοσφαιριστή αποχαιρέτησε προσωπικά με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κουγιας:

«Τον Ουρτάδο τον έχω κοντά μου απ’ όταν ήταν ακόμη παιδί και ζήσαμε μαζί μόνο χαρές. Μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο της Παναχαϊκής από την Γ’ Εθνική στη Β’ ως πρωταθλητές, παρά το αποδεδειγμένο κυνήγι που φάγαμε, μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Β’ Εθνική στη Super League επίσης ως πρωταθλητές και κοντά μου έγινε διεθνής με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της Βενεζουέλας. Το πρώτο που του εύχομαι είναι υγεία και είθε η οικογένειά του να βρει τη θέση που της αξίζει στη χώρα της, όπου είναι μια σημαντική οικογένεια κι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Στον Πολ εύχομαι επίσης να συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουρτάδο σε δήλωσή του στο aelfc.gr υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ και περήφανος που ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω στην άνοδο, την οποία και πετύχαμε, με συνέπεια φεύγοντας να την αφήνω στην Super League. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειάς τους, αλλά και σ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και της πόλης της Λάρισας, που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή. Να είστε όλοι βέβαιοι πως αυτή την ομάδα θα την έχω καθημερινά στο μυαλό και στην καρδιά μου».

Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Βαρέλα (αιμάτωμα στον γαστροκνήμιο) και Αναστασόπουλος (διάταση). Ωστόσο, από αύριο αναμένεται να ενταχθούν σε κανονικό, αγωνιστικό ρυθμό. Ετσι, η μοναδική απουσία ενόψει Λεβαδειακού είναι αυτή του Ντοντό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης