Όπως είναι φυσιολογικό, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ΑΕΛ με σκορ 3-2 επί του Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League.

«Πετύχαμε μια ιστορική νίκη. Μεγάλες ομάδες κάνουν τέτοιες νίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΛ και προσέθεσε: «Το να χάνεις με 2-0 και να φέρνεις το ματς στα ίσια στο πρώτο ημίχρονο, είναι μεγάλη υπόθεση. Στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε από τον Άρη. Πράγματι, είχαμε και μια δόση τύχης, αλλά για να πάρεις τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα, πρέπει να είσαι και τυχερός και τολμηρός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Τερζής έκανε λόγο για απώλεια συγκέντρωσης των παικτών του, αφού προηγήθηκαν με δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. «Μετά το 2-0 χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ και έπρεπε πάλι να ξεκινήσουμε από την αρχή», τόνισε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε για τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο: «Κάναμε το πάντα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, ενώ ο αντίπαλος από μία στατική φάση έβαλε το γκολ. Εμείς κάναμε τα πάντα εκτός από το να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μισό κάναμε ότι ήταν δυνατό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης