Τις σκέψεις του για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Τούμπα εξέφρασε ο τεχνικός της Λάρισας Μιχάλης Γρηγορίου που μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, που μόλις ξεκίνησε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με υγεία, επιστροφή στην κανονικότητα και κανονικότητα για το ποδόσφαιρο σημαίνει με κόσμο στα γήπεδα. Από κει κι ύστερα, είχα τονίσει στα παιδιά ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία, βλέποντας τη και αναλύοντας τη απέναντι στη Μπεσίκτας, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο της παιχνίδι», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι, θέλαμε να μη δεχτούμε ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε τις δικές μας. Νομίζω σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο για πρώτο παιχνίδι, και ήταν θεωρώ κομβική η τελευταία φάση που χάσαμε αλλά και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου επίσης, είχαμε δηλαδή δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και να πάρουμε κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Εννοείται ότι σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι και τύχη για το αποτέλεσμα, κάτι που δεν είχαμε σήμερα. Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, από την πρεμιέρα φάνηκε ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος. Τη διαφορά την έκαναν οι λεπτομέρειες. Λεπτομέρεια είναι ότι αδρανήσαμε στο γκολ του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση, πολύ καλή κάθετη πάσα, και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Εννοείται ότι παίζει ρόλο η διαφορά ποιότητας, αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, διεκδικήσαμε ως το τέλος, χάσαμε στο 92ο λεπτό φάση για γκολ, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης