Η ήττα της ΑΕΛ από τη Λαμία έφερε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» με δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφέροντας μεταξύ άλλων για τους Γρηγορίου και Ντέλετιτς: «Να παρακαλάνε να μη βρεθούμε οπουδήποτε ξανά μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτή: 

Ο Κλάτεμπεργκ μας κοροϊδεύει όλους.

Μόνο και μόνο, γιατί έβαλε στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι διαιτητή από την Μακεδονία τον Γκορτσίλα και τέταρτο διαιτητή τον μόνιμο διαιτητή της Λαμίας τον Ζαχαριάδη και στο VAR τον Φωτιά, που δεν είδε ούτε την κόκκινη κάρτα με την αγκωνιά στον Ηλιάδη, αλλά κυρίως δεν είδε ούτε το πέναλτι στον Πινακά με την κλοτσιά στη γάμπα στο πρώτο ημίχρονο, αποδεικνύει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να εισπράττει τα 50.000€ τον μήνα και να απολαμβάνει τις χαρές της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριε Κλάτεμπεργκ, δεν σε έφερε η UEFA στην Ελλάδα για να κάνεις διακοπές, αλλά για να σώσεις τίμιες ομάδες σαν την ΑΕΛ, που δεν περνάνε από το ταμείο του Γιαννάκη του χοντρού και από τους διαιτητές των προέδρων των ενώσεων, που εκλέγει με δωροδοκίες και εκβιασμούς.

Ό,τι και να κάνετε όλοι σας, η ΑΕΛ θα σωθεί, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάρα των ομάδων του Γιάννη του χοντρού, με το Πόρσε Καγιέν, του ανεπάγγελτου, που το μόνο που ξέρει είναι να στήνει ομάδες για το στοίχημα, από τότε που μαζί με τους άλλους εγκληματίες της Ηλιούπολης τρομοκρατούσαν εκβιάζοντας και δέρνοντας κάθε τίμιο άνθρωπο.

Εγώ δεν πρόκειται να τα παρατήσω και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα επικοινωνήσω με τον κ. Λάκοβιτς στην UEFA, για να πάω εκεί και να δούμε μαζί το βίντεο του σημερινού αγώνα, για να δουν όλοι τα κατορθώματα του Γκορτσίλα, του Ζαχαριάδη και του Φωτιά.

Ο Ντέλετιτς και ο Γρηγορίου να παρακαλάνε να μη βρεθούμε οπουδήποτε ξανά μαζί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης