Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 4-0 της ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Μασούρα, ενώ χατ-τρικ σημείωσε ο Φορτούνης σκοράροντας στο 16’ με πέναλτι, στο 44’ και το 76’.
Επιθετικός μονόλογος για τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» με γρήγορο παιχνίδι δεν επέτρεψαν στην ΑΕΛ να κάνει καμία τελική προσπάθεια. Στο 8′ ο Νάτχο βρήκε τον Μασούρα και αυτός με ωραίο κοντρόλ και σουτ έκανε το 1-0.

Στο 15′ ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς ο Γκόλιας τραβούσε τη φανέλα του Μιράντα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φορτούνης κι έκανε το 2-0. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Φορτούνης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε πάλι τον έλεγχο, αλλά ταυτόχρονα είχε κατεβάσει ταχύτητα. Στο 55′ πάντως έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Μασούρα σταμάτησε στο δοκάρι του Κρίστινσον.

Στο 75′ ο Φορτούνης πέρασε και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ κι έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ στην αναμέτρηση και φτάνοντας τα 7 προσωπικά τέρματα στην αγωνιστική χρονιά. Από την άλλη, οι «βυσσινί» για πρώτη φορά φέτος δέχτηκαν 4 γκολ σε μία αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 8′ Μασούρας, 16′ πεν. Φορτούνης, 44′ Φορτούνης, 76′ Φορτούνης

Κίτρινες κάρτες:
Καρανίκας, Γκόλιας

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς):
Σα, Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά, Τοροσίδης, Γκιγέρμε, Νάτχο (61′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (50′ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (66′ Χασάν).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπάλλας (84′ Λεοζίνιο), Φριουί, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Σικάβκα (58′ Σικάβκα), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίβκοβιτς (46′ Ζίζιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης