Σε ένα ματς… τυπικής διαδικασίας, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Κυριακή με 3-0 σκορ από τη Λάρισα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, ολοκληρώνοντας έτσι το πρωτάθλημα με 10 σερί νίκες.

Τα τέρματα των Πειραιωτών, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα πέτυχαν οι Χασάν στο 24΄, Ελαμπντελαουί στο 49΄ και Καμαρά στο 86΄ οι σκόρερ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός με δύο σέντερ φορ, εμφανίστηκε ασυντόνιστος και εντελώς ακίνδυνος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, να φτάσει και στο γκολ.

Στο 24′ ο Νάτχο έδωσε στον Χασάν, που πλάσαρε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μαρτίνς, στη μοναδική αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 49′ και πάλι ο Νάτχο «έστρωσε» στον Ελαμπντελαουί, που με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69΄ και πάλι από τον Νάτχο, ο Τσιμίκας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 86΄ ο νεοεισελθών Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καμαρά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Μόρας, Καρανίκας – Παπαδόπουλος, Καμαρά

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79΄ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67΄ Νούσιος), Νούνιτς (58΄ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82΄ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72΄ Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58΄ Φορτούνης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης