Ανακοίνωση εξέδωσε η Λάρισα, με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από την αποφράδα ημέρα που ο Χαράλαμπος Μπλιώνας έχασε τη ζωή του σε ένα ματς των «βυσσινί» με τον ΠΑΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι 29χρονος τότε φίλαθλος έχασε τη ζωή του μέσα στο Αλκαζάρ μετά από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε πάνω του από την απέναντι πλευρά του γηπέδου, όπου κάθονταν οι οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Του Αγίου Δημητρίου τότε. Του Αγίου Δημητρίου και σήμερα. Δεν αλλάζει το εορτολόγιο. Απλά αλλάζει ο καιρός κι έτσι συμπληρώνονται σήμερα 32 χρόνια από την -κυριολεκτικά- δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Σαλονίκης, χέρι σαλονικιό έκοψε το νήμα της ζωής του Μπάμπη. Προς… δόξαν του χουλιγκανισμού και της απίστευτης οπαδικής αλητείας που ακόμα και σήμερα στραγγαλίζει τις ελάχιστες υγιείς δυνάμεις και τις όποιες ανιδιοτελείς προσπάθειες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τη μεγάλη «βυσσινί» οικογένεια, για την πραγματική οικογένεια της δαφνοστεφανωμένης ΑΕΛ, αυτός ο θάνατος δεν λησμονιέται. Και το αδικοχαμένο αίμα του Μπάμπη Μπλιώνα, θα παραμένει στους αιώνες εφιάλτης της οπαδικής αλητείας όσα προσωπεία αυτή κι αν αλλάζει. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!».
O αδικοχαμένος Χαράλαμπος Μπλιώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης