Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ υπέβαλε ο Ανδρέας Λιόντος.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση που έκανε χθες καλούσε όποιο μέλος του Δ.Σ. το επιθυμούσε να παραιτηθεί, με τον Λιόντο να είναι ο πρώτος που το πράττει αυτό, καθώς όπως τόνισε στην ανακοίνωσή του «…αδυνατώ από εδώ και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν».

Η ανακοίνωσή του:

«Σήμερα (σ.σ: χθες) Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΠΑΕ.
Οι λόγοι της παραιτήσεως μου είναι προσωπικοί και η απόφαση μου οριστική και αμετάκλητη μετά από περίσκεψη αρκετών μηνών πριν από την σημερινή ημέρα.
Η απόφαση αυτή φέρει το βάρος της ευθύνης της μακροχρόνιας πορείας και προσφοράς μου στην αγαπημένη ομάδα όλων μας, την ΑΕΛ.

Αδυνατώ από εδώ και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν όπως και άλλες που πάρθηκαν.

Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα στους αντιπροέδρους Παλαιόχωρλίδη Ηλία, Σόφη Νικολάου και Πουλαράκη Σταύρο και στα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κύριους Ντελόπουλο Ζήση και Τάκα Γεώργιο, τους οποίους για το λόγο αυτό δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης