Στην ΑΕΛ ο Μαξιμένκο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 09:15
Στην ΑΕΛ ο Μαξιμένκο

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποίησε την απόκτηση του 30χρονου Ουκρανού στόπερ, Μαξίμ Μαξιμένκο. Είναι γεννημένος στις 28/5/1990, έχει ύψος 1,82 και υπήρξε διεθνής με την U18 της χώρας του. Ξεκίνησε από τη Σαχτάρ και συνέχισε σε Krymteplitsa Molodizhne (Ουκρανία), Tiraspol (Μολδαβία), Stal Alchevsk (Ουκρανία), Desna Chernigiv (Ουκρανία), Spartaks Jurmala (Λετονία) και Kolos Kovalivka (Ουκρανία). Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko. H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και τη διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς τη δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

»Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα. Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 09:19