Τσιώλης: «Να πρωταγωνιστήσει και ο κόσμος μας με τον Λεβαδειακό»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017, 16:39
Τσιώλης: «Να πρωταγωνιστήσει και ο κόσμος μας με τον Λεβαδειακό»
Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Λεβαδειακό επισήμανε ο Σάκης Τσιώλης, που παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» τη Δευτέρα.


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΛ, ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Σίγουρα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μόνος οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος που πρέπει να έρθει για να βοηθήσει την ομάδα και να γίνει ο καλύτερος παίκτης μας. Μαζί του θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα και το υπόλοιπο πρωτάθλημα στη συνέχεια».

Γενικότερα για τη μάχη του υποβιβασμού, είπε: «Ρεαλιστικά, πρέπει να δούμε πως έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποιους υπολογισμούς, αλλά στην πράξη μπορεί να πέσουμε έξω. Όσο η ΑΕΛ κρατάει την τύχη στα χέρια της, θα πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τα πέντε παιχνίδια στην έδρα μας κυρίως και ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε στα εκτός. Τότε θα είμαστε σίγουροι. Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές».

Ο αρχηγός, Θωμάς Ναζλίδης, από την πλευρά του τόνισε: «Όλοι στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Ένα παιχνίδι που είναι σχεδόν όλη η χρονιά και το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε είναι η νίκη. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στα λόγια, αλλά να το δείξουμε και στο γήπεδο. Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το ενενηντάλεπτο, πάθος, δύναμη και σίγουρα ποιότητα. Γιατί από μόνα τους δεν αρκούν. Η κάθε ομάδα μπορεί να φοβηθεί από οποιονδήποτε, αν δεν είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες. Ακόμα και μόνος σου αν παίξεις, θα χάσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017, 16:41