Το αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες (0-0) ήταν αυτό που «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού, στον αγώνα των δύο ομάδων για την 27η αγωνιστική της Super League.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «λευκή» ισοπαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» άφησε δυσαρεστημένους τόσο τους Αρκάδες, αλλά και τους Βοιωτούς, που έφτασαν στους 21 βαθμούς και παραμένουν στην προετελευταία θέση. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, τρεις στροφές πριν το φινάλε μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Και η πελοποννησιακή ομάδα, όμως, δεν αισθάνεται καθόλου μα καθόλου σίγουρη στους 28. Η ομάδα του Παράσχου ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να αισθάνεται πολύ πιο άνετα όσον αφορά την παραμονή της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και παραμένει σε δύσκολη θέση, μιας και ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, που επίσης δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (στο φινάλε θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο που είναι αδιάφορος).

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για πρώτη φορά μετά από έξι σερί νίκες απέτυχαν να φτάσουν στην 7η εντός έδρας με αντίπαλο τον Λεδβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Καραγεωργίου με τον βαθμό που απέσπασε εξακολουθεί να ψάχνει ένα θαύμα για να κρατηθεί στην κατηγορία. Μετά από τρεις σερί ήττες κατάφερε να μην χάσει, χωρίς, πάλι να σκοράρει, ενώ αγνοεί το τρίποντο από τα τέλη Φλεβάρη και το διπλό που είχε πετύχει στην Ξάνθη.

Ήρωας για τον Λεβαδειακό εξελίχθηκε ο Μπάγιτς, ο οποίος στο 95΄ έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Καλτσά.

Κίτρινες: Ρόλε, Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς – Μαρκόβσκι, Λιάγκας, Νίκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (68΄ Τασουλής), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρόλε (58΄ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς, Φερνάντεζ (73΄ Αραβίδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83΄ Ομο), Νίκας, Μαρκόβσκι(86΄ Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70΄ Σαβαντογκό)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης