Στο 0-0 έμεινε ο Λεβαδειακός με την Ηρακλή Ψαχνών σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς. Ντεμπούτο με τους Βοιωτούς έκανε ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος αγωνίστηκε για 80 λεπτά.

Διαβάστε το «φιλμ» του αγώνα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Στο 11’ ο Γιάντσης έκανε το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

-Στο 15’ ο Μπούστο επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

-Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 18’, όταν ο Μπουμάλ έπειτα από ατομική ενέργεια έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πζιρόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Στο 33’ ο Μπούστο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.

-Στο β’ ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 64’ ο Νικολακάκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

-Στο 76’ ο Κονέ επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

-Στο 82’ σε παράλληλη πάσα του Ροτζέριο μέσα από την περιοχή ο Μουλόπουλος έκανε το πλασέ, αλλά ο Πουρής απέκρουσε με τα πόδια πάνω στη γραμμή, στην καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης.

-Η τελευταία ευκαιρία σημειώθηκε στο 88’, όταν ο Ορτέγκα έκανε το σουτ, αλλά ο Πουρής μπλόκαρε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου):
Πζιρόφσκι (46’ Τσιντώτας), Μάγκας, Σανγκινέτι (46’ Μανόλο), Λυκογιάννης (46’ Νικολακάκης), Σκέμπης (46’ Μουλόπουλος), Πετράτσι (46’ Κονέ), Μπούστο (46’ Ροτζέριο), Μάντζιος (46’ Βασιλείου), Γιάντσης (46’ Ορτέγκα), Αντόνιο (46’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (80’ Πέππας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας):
Αθανασόπουλος (46’ Πουρής), Μπακομήτρος (60’ Νικολόπουλος), Τζανής (60’ Στουρνάρας), Παλαιολόγος (60’ Γκάβαλης), Μουτουσίδης (46’ Λάμπρου), Γκεμίσης, Τιμότζι (60’ Επιτροπάκης), Πατσατζόγλου (60’ Ντελέκος), Μπουμάλ (46’ Τσούτσης), Κοιλιάρας (60’ Ντούμας), Κρητικός (46’ Πολίτης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης