To βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παρέλαβε σήμερα ο Πέτρος Γιακουμάκης από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λεβαδειακός, τον Γιώργο Τσάμπη.

Ο 23χρονος επιθετικός στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της βράβευσής του, εμφανίστηκε χαρούμενος γι΄αυτήν την προσωπική του διάκριση, επισημαίνοντας πάντως ότι τη δεδομένη στιγμή προέχει για τον ίδιο η παραμονή των Βοιωτών στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοιο βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Το συγκεκριμένο βραβείο το αφιερώνω σε αυτούς και στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε μέσα από τη σωστή δουλειά να έρθουν και άλλα τέτοια βραβεία» ανέφερε αρχικά ο στράικερ των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Βέβαια, στην παρούσα φάση δεν παίζουν ρόλο τα βραβεία, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν πολύ σημαντική, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μία έδρα που και οι «μεγάλες» ομάδες δεν τα κατάφεραν. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης