Από ένα βαθμό κατέκτησαν Λεβαδειακός και Ηρακλής σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ με τον Τσιλιανίδη στο 9’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 37’ ο Γιακουμάκης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηρακλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια από τις πρώτες ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 9’ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης βρέθηκε σε θέση βολής λίγο μέσα στην περιοχή και με δυνατό ευθύβολο σουτ νίκησε τον Τσιντώτα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και είχε τον Βαγγέλη Μάντζιο σαν κύριο εκφραστή των επιθετικών του προσπαθειών. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Γιακουμάκη στο 37ο λεπτό με σουτ στην κίνηση.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1 και με συγκομιδή ενός βαθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός – Ηρακλής 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 37′ Γιακουμάκης – 9′ Τσιλιανίδης

Κίτρινες κάρτες: Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Νικολάου, Γιακουμάκης, Μάγκας, Μαχαίρας – Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46′ Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Νικολάου, Μεντί, Μπεν, Ντομοβτσίσκι (57′ Μερεμπασβίλι), Μάγκας (65′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90′ Λουκίνας), Μπουλούτ (76′ Τσότρας), Βέλλιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης