Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 25’ με τον Στανόγεβιτς, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με πέναλτι του Αραβίδη στο 43’. Το 2-1 ήρθε στο 45’ με απευθείας φάουλ του Στανόγεβιτς, σε μία φάση όπου δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.
Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πολύ γρήγορα έφtασε κοντά στο γκολ. Στο 7ο λεπτό ο Παντελιάδης έστειλε την μπάλα πάνω στο αριστερό πόδι του Στρέζου, που έσωσε πάνω στη γραμμή της εστίας.

Η πίεση του Λεβαδειακού συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 25′, όταν μετά από διαγώνιο σουτ από τον Σαβαντογκό και ασταθή επέμβαση του Στρέζου, πήρε το «ριμπάουντ» ο Στανόγεβιτς, που πρόλαβε τον Μιχόγεβιτς, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία συνέχισαν ν’ απειλούν και στο 34′ έφθασαν κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Σαβαντογκό ανενόχλητος διένυσε το μισό γήπεδο από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Στανόγεβιτς, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και συγκριμένα στο 43′ ο ΟΦΗ αντέδρασε και σε μια ξαφνική αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Κοροβέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραβίδης, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έγινε η φάση του αγώνα. Τότε μετά από εκπληκτική εκτέλεση-φάουλ του Στανόγεβιτς, από τα πλάγια, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο βοηθός διαιτητή έδειξε τη σέντρα, αλλά η μπάλα δεν είχε περάσει όλη τη γραμμή!

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες του ήταν χωρίς έμπνευση. Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα της Κρήτης πολιορκούσε την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να έχουν οπισθοχωρήσει για να υπερασπιστούν την εστία τους. Τελικά ο Λεβαδειακός άντεξε στην πίεση και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-1 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 25′ Στανόγεβιτς (Λεβαδειακός), 43′ πεν. Αραβίδης (ΟΦΗ), 45′ Στανόγεβιτς (Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες:
Νανγκίς, Μαρκόβσκι, Καθάριος – Κοροβέσης, Νάστος, Παπάζογλου

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλεχού, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (68′ Όμο), Στανόγεβιτς (78′ Καθάριος), Σαβαντογκό, Καραχάλιος, Νανγκίς (80′ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι.

ΟΦΗ:
Στρέζος, Μπολάκης (77′ Σασί), Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κοιλιάρας (58′ Κουτσιανικούλης), Νάστος, Κυριακίδης, Ντίνας, Πλατέλλας, Κοροβέσης, Αραβίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης