Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό στη Βοιωτία για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Στανόγεβιτς και Κουρμπέλη, αντίστοιχα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» πήραν τον έλεγχο από την αρχή και πολιόρκησαν την περιοχή των γηπεδούχων. Στο 8ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης πέρασε κάθετη πάσα για τον Μακέντα, που σούταρε από δύσκολη γωνία και ο Μπάγιτς μπλόκαρε.

Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μακέντα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουρμπέλης τη δεύτερη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στις δύο πιο σημαντικές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λεβαδειακός άφησε την αμυντική τακτική, πίεσε ψηλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει το παιχνίδι πιο γρήγορο ρυθμό και να γίνουν φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Στανόγεβιτς, ο Ζησόπουλος σούταρε από την περιοχή και ο Διούδης επενέβη σωτήρια.

Στο επόμενο λεπτό ο Γιόχανσον βρήκε τον Χατζηγιοβάνη, αυτός γύρισε από δεξιά, αλλά ο Μακέντα δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπαλιάς και να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία των Βοιωτών χάθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Στανόγεβιτς βρισκόταν λίγο κάτω από το κέντρο, όταν είδε τον Διούδη εκτός εστίας και επιχείρησε να τον αιφνιδιάσει με ένα καταπληκτικό σουτ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η απάντηση του Παναθηναϊκού, που στο δεύτερο ημίχρονο δεν έβρισκε πια μεγάλους χώρους, ήταν ένα εξαιρετικό σουτ του Άλτμαν στο 82΄, που έφυγε μόλις άουτ.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Μαρκόβσκι, Νανγκίς, Ζησόπουλος – Οικονόμου, Δώνης, Γιόχανσον

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Μαρκόβσκι (85′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (77′ Νανγκίς), Γιακουμάκης (90′ Μελέγκ).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (68′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80′ Καμπετσής), Μακέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης