Με γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 84ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League. O «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 20 βαθμούς και πλέον έχει επαφή με την πρώτη πεντάδα του πίνακα.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε στο τέλος να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 30’. Από το κόρνερ του Μπισεσβαρ ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μυστακίδης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από την μεριά του ο Λεβαδειακός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 45’ με Βαγγέλη Μάντζιο να προσπαθεί να σκοράρει με ωραία λόμπα και τον Γλύκο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 63’ με τον Κουλούρη και έξι λεπτά αργότερα ο Κουλούρης και πάλι έκανε το σουτ, ο Ναμάσκο δεν έδιωξε καλά και ο Κάμπος αφού πήρε το ριμπάουντ, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 81’ ο Μάτος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και τελικά το σκορ άνοιξε στο 84’. Ο Κάμπος έκανε το σουτ, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 84′ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες:
Μουλόπουλος, Μάγκας, Τριποτσέρης – Λεόβατς, Μυστακίδης, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός:
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μεντί, Καραμπουέ (78′ Βασιλείου), Καραχάλιος (70′ Μάγκας), Γιακουμάκης (90′ Καψάσκης), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (90′ Μαλεζάς), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης (71′ Πέλκας), Αθανασιάδης (61′ Κουλούρης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης